Ceramic Paint Coating

Ceramic Paint Coating är ett keramiskt lackskydd som är den senaste generationen lackskydd som ger en hårdare yta, tål alla typer av kemikalier som avfettning, alkalier, syror m.m. Oerhörd hydrofobisk yta. Förbehandling görs tex med Cargloss Bodyprep eller annan silikonremover innan applicering av skyddet. 6 års garanti med servicekontroll var 24:e månad eller 5000 mil.

Biltvätt

Oavsett om din bil är din trotjänare eller din ”track toy” behövs ett löpande underhåll för att hålla den i det skick du önskar. Lacken är bilens främsta rostskydd och därmed är det angeläget att se till att bilen rengörs. Smuts binder fukt vilket påverkar lacken negativt. På rätt sätt En biltvätt hemma på garageuppfarten kan i värsta fall vara skadlig för både din bil och miljön. Vid användning av fel produkter kan lacken rispas och tungmetaller från trafiken läcka ut i miljön. De flesta av våra kunder har ont om tid och det kan kännas krångligt att behöva ha koll på lagar och regler. Hos oss kan du slappna av medan våra bilförädlingstekniker tvättar din bil på rätt sätt. Din bil blir omsorgsfullt rengjord och dessutom håller den sig ren längre. Hemligheten vilar i ett noggrant utfört manuellt arbete med rätt produkter.

Klädseltvätt

Glöm inte bort bilens insida. Genom att kontinuerligt ta hand om bilens interiör och bilklädsel minskar du risken för slitage, missfärgningar, omöjliga fläckar, rispor etc. En väl omhändertagen interiör verkar förebyggande och optimerar bilens värde. Dessutom ökar den körglädjen och trivseln för passagerarna. Återskapa nybilskänslan Val av behandling beror på hur hårt nedsmutsad din interiör är. I många fall räcker det med en noggrann manuell standardrengöring men ibland krävs en djupkemrengöring för att få bort ingrodd smuts och omöjliga fläckar. Lägg därtill en impregnering som verkar förebyggande och smutsavvisande. Oavsett behandling vilar hemligheten i ett noga utfört manuellt grundarbete. Rätt kunskap kan återskapa nybilskänslan i bilens interiör och ge ett skydd som förenklar det framtida underhållet.

Sanering

Det kan finnas många anledningar till att sanera bilen. Färgspill, fuktskador, mögel, oönskad lukt i bilens interiör eller rök och sotskador efter brand är några av dem. Cigarett- och brandrök, urin, djur och matrester är även exempel på oönskad lukt som kräver noggrann luktsanering. Oavsett problem/skada är det viktigt att gå till botten med problemet för att det inte ska uppstå igen. Tidy Center kan ovanliga skador Tidy Center har mångårig erfarenhet och kunskap i hur man sanerar och restaurerar ovanliga skador/problem på och i bilen, samt hur olika odörer effektivt bryts ned och elimineras. Vi erbjuder ett heltäckande program som sanerar bilen utan att behöva lackera om delar av eller hela bilen, eller byta ut delar av eller hela inredningen. Vid svåra luktproblem hjälper endast Tidy Center ’ s behandling SmellStop.

Hyr takboxar

Hyr från 750 kr/weekend.

Hos oss hyr du stora stabila takboxar tillverkade i glasfiber från Packline. Saknar din bil lasthållare så har vi även dessa för uthyrning, vi kan dessvärre bara erbjuda lasthållare för bilar med takreling. På denna sida kan du snabbt se om det finns lediga boxar och boka en direkt. Vänta inte för länge med att boka din box inför storhelger och skollov då boxarna snabbt blir uppbokade.
För bokning ring: 021-14 55 65
Priser:
1-7 dagar: 750 kr
7-14 dagar: 1400 kr